Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

De voordelen van de creditcards van MasterCard

Wereldwijd gemak

Wereldwijd kunt u op 27 miljoen adressen met uw MasterCard Classic betalen. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations; u heeft altijd de juiste valuta op zak.

Veilig online betalen

Online shoppen is makkelijk, snel en kan de hele dag door. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering.

Eenvoudig aanvragen

U vraagt een MasterCard eenvoudig aan met het online aanvraagformulier. Op basis van uw gegevens neemt ICS uw aanvraag voor een MasterCard in behandeling.

 

Verzekeringen

Vrijwel alle aankopen die u met uw MasterCard doet, zijn allemaal automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

Betalen en altijd controle

Maandelijks ontvangt u van ICS een online rekeningoverzicht. U kunt uw openstaand saldo in een keer terugbetalen of kiezen voor betaling in termijnen. Bij aflossing binnen 21 dagen betaalt u geen rente. Direct inzicht heeft u via Mijn ICS of de ICS App.

Sparen op uw card

Sparen op uw card

U ontvangt een aantrekkelijke spaarrente op uw Card. Bij een spaarsaldo van meer dan € 500,- op uw Card ontvangt u deze spaarrente over het totale spaarsaldo.