De voordelen van de creditcards van Mastercard

Met een Mastercard Classic heeft u altijd de juiste valuta op zak. Want u kunt wereldwijd op 27 miljoen adressen betalen met uw Card. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations.

Uw Mastercard in het buitenland

Dat online shoppen gemakkelijk is, hoeven wij u niet te vertellen. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering op uw Card.

Zekerheden bij online betalen

U vraagt een Mastercard eenvoudig aan met het online aanvraagformulier. Op basis van uw gegevens neemt ICS uw aanvraag voor een Mastercard in behandeling.

Creditcard eenvoudig aanvragen

Vrijwel alle aankopen die u met uw Mastercard doet, zijn automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

Verzekeringen op uw creditcard

Maandelijks ontvangt u van ICS een online rekeningoverzicht. Uw openstaande saldo kunt u in een keer terugbetalen of in termijnen. Lost u binnen 21 dagen af, dan betaalt u geen rente. Direct inzicht heeft u via Mijn ICS of de ICS App.

Inzicht en aflossen

U ontvangt een aantrekkelijke spaarrente op uw Card. Bij een spaarsaldo van meer dan € 500,- op uw Card ontvangt u deze spaarrente over het totale spaarsaldo.

Sparen en de actuele rentestand