De voordelen van de creditcards van Mastercard

Met een Mastercard Classic heeft u altijd de juiste valuta op zak. Want u kunt wereldwijd op 27 miljoen adressen betalen met uw Card. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations.

Dat online shoppen gemakkelijk is, hoeven wij u niet te vertellen. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering op uw Card.

Altijd de leukste aanbiedingen bij uw Mastercard. Elke maand selecteren wij verschillende partners waar u extra voordeel krijgt.

Vrijwel alle aankopen die u met uw Mastercard doet, zijn automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

U heeft tot 21 dagen de tijd om een openstaand saldo op uw Card af te lossen. In Mijn ICS en de ICS App heeft u altijd een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen.

U ontvangt een aantrekkelijke spaarrente op uw Card. Bij een spaarsaldo van meer dan € 500,- op uw Card ontvangt u deze spaarrente over het totale spaarsaldo.