Veilig (online) winkelen

Dankzij de unieke garanties en de Mastercard ID Check, is online betalen met uw Mastercard eenvoudig én veilig.

De zekerheden bij betaling met uw Mastercard

Aflevergarantie

Soms wordt een artikel dat u via internet heeft gekocht niet afgeleverd. In dat geval draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen. Dat maakt online winkelen een stuk prettiger.

Aankoopverzekering

Vrijwel al uw aankopen zijn minimaal 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Mastercard ID Check

De Mastercard ID Check is een extra beveiliging. Met uw persoonlijke wachtwoord of e-Code betaalt u veilig online met uw Mastercard. Steeds meer internetwinkels in binnen- en buitenland vragen om uw Mastercard ID Check. U herkent ze aan het logo.

De CVC2-code

De Card Validation Code (CVC2) is een veiligheidscode achterop uw Mastercard. Deze code vermindert het risico op fraude bij telefonische en online transacties. Controleer altijd of bij uw aankopen naar deze code gevraagd wordt.

24/7 Fraudepreventie

Net als bij andere betaalmiddelen, komt ook bij creditcards helaas misbruik voor. ICS houdt letterlijk dag en nacht de betalingen bij die met uw creditcard worden gedaan. Als wij vermoeden dat er iets verdachts gebeurt, nemen wij onmiddellijk contact met u op. Zie ons maar als een waakhond die nooit slaapt.

Meer voordelen van de Mastercards

Met een Mastercard heeft u altijd de juiste valuta op zak. Want u kunt wereldwijd op 27 miljoen adressen betalen met uw Card. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations.

Vrijwel alle aankopen die u met uw Mastercard doet, zijn automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

U heeft tot 21 dagen de tijd om een openstaand saldo op uw Card af te lossen. In Mijn ICS en de ICS App heeft u altijd een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen.