Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Veilig (online) betalen

Met uw MasterCard is online afrekenen eenvoudig én veilig door de unieke garanties en de MasterCard SecureCode.

MasterCard Classic aanvragen

De zekerheden bij betaling met uw MasterCard

Aflevergarantie

Soms wordt een artikel dat u via internet heeft gekocht niet afgeleverd. In dat geval draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen. Dat maakt online winkelen een stuk prettiger.

Aankoopverzekering

Vrijwel al uw aankopen zijn minimaal 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Internetgarantie

Veilig online winkelen begint met onze Internetgarantie. Als blijkt dat fraude is gepleegd met uw creditcard, krijgt u uw geld terug. Het blijft natuurlijk verstandig uw creditcard alleen te gebruiken op websites die u vertrouwt.

MasterCard SecureCode

De MasterCard SecureCode is een extra beveiliging. Met uw persoonlijke wachtwoord of e-Code betaalt u veilig online met uw MasterCard. Steeds meer internetwinkels in binnen- en buitenland vragen om uw MasterCard SecureCode. U herkent ze aan het logo.

De CVC2-code

De Card Validation Code (CVC2) is een veiligheidscode achterop uw MasterCard. Deze code vermindert het risico op fraude bij telefonische en online transacties. Controleer altijd of bij uw aankopen naar deze code gevraagd wordt.

24/7 Fraudepreventie

Helaas komt, net als bij andere betaalmiddelen, ook bij creditcards misbruik af en toe voor. ICS houdt letterlijk dag en nacht de betalingen bij die met uw creditcard worden gedaan. Als wij serieuze vermoedens hebben dat er iets verdacht gebeurt, dan nemen wij onmiddellijk contact met u op om dit na te gaan. Zie ons maar als een waakhond die nooit slaapt.

Online shopppen? Zeker met je creditcard

We kopen steeds meer online, maar vergeten dan vaak te betalen met de creditcard. Kijk eens op www.zekermetjecreditcard.nl, waar u leest waarom online betalen met de creditcard een veilige manier van betalen is.

De voordelen van de MasterCards

Wereldwijd gemak

Wereldwijd kunt u op 27 miljoen adressen met uw MasterCard Classic betalen. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations; u heeft altijd de juiste valuta op zak.

Verzekeringen

Vrijwel alle aankopen die u met uw MasterCard doet, zijn allemaal automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

Betalen en altijd controle

Maandelijks ontvangt u van ICS een online rekeningoverzicht. U kunt uw openstaand saldo in een keer terugbetalen of kiezen voor betaling in termijnen. Bij aflossing binnen 21 dagen betaalt u geen rente. Direct inzicht heeft u via Mijn ICS of de ICS App.