Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Wereldwijd gemak

Met een bestedingsruimte van € 2.500,- kunt u alle kanten op. Een reis en een hotel boeken, een auto reserveren, online aankopen doen, met uw MasterCard Classic regelt u het. Overal waar het MasterCard-logo wordt weergegeven, is de MasterCard creditcard welkom.

MasterCard Classic aanvragen

De voordelen van een MasterCard in het buitenland

Extra bestedingsruimte

Als u op reis bent, kan extra bestedingsruimte handig zijn. Daarom heeft u standaard een bestedingslimiet van € 2.500,- op uw MasterCard Classic. Dat betekent dat u tot dat bedrag aankopen kunt afrekenen met uw creditcard.

Op de MasterCard Gold en Black heeft u zelfs een bestedingslimiet van € 5.000,-. U kunt ook altijd een verhoging van uw limiet aanvragen.

Extra betalingen mogelijkheid

Wat je in het buitenland of op vakantie ook tegenkomt of meemaakt, je kunt het altijd met je MasterCard betalen. Ook als andere betaalmiddelen niet werken

Tolwegen

Geen gedoe met kleingeld of bankpassen die niet geaccepteerd worden. Met een MasterCard betaalt u overal ter wereld makkelijk en veilig op tolwegen. Zo kunt u snel weer verder.

Auto huren

Een auto huren in het buitenland gaat gemakkelijk en snel met uw MasterCard. U kunt uw Card ook gebruiken voor de reservering of om de eventuele borg mee te betalen.

Hotel boeken of betalen

Voor het boeken of reserveren van een hotel is uw creditcard ideaal. En neemt uw hotel deel aan de Hotelservice van MasterCard, dan bent u bij een telefonische reservering niet gebonden aan de vaste inchecktijden.

Meer voordelen van de MasterCards

Veilig online betalen

Online shoppen is makkelijk, snel en kan de hele dag door. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering.

Verzekeringen

Vrijwel alle aankopen die u met uw MasterCard doet, zijn allemaal automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

Betalen en altijd controle

Maandelijks ontvangt u van ICS een online rekeningoverzicht. U kunt uw openstaand saldo in een keer terugbetalen of kiezen voor betaling in termijnen. Bij aflossing binnen 21 dagen betaalt u geen rente. Direct inzicht heeft u via Mijn ICS of de ICS App.