Wereldwijd gemak

Met een bestedingsruimte tot € 5000,- kunt u alle kanten op. Een reis en een hotel boeken, een auto reserveren, online aankopen doen; met uw Mastercard is het zo geregeld. Overal waar u het Mastercard-logo ziet, kunt u met uw Mastercard creditcard betalen.

De voordelen van een Mastercard in het buitenland

Extra bestedingsruimte

Als u op reis bent, kan extra bestedingsruimte handig zijn. Daarom heeft u een bestedingslimiet tot € 5000,- op uw Mastercard. Dat betekent dat u tot dat bedrag aankopen kunt afrekenen met uw creditcard.

Of u kunt geld storten op uw creditcard voor nog meer bestedingsruimte.

Extra betalingen mogelijkheid

Wat u in het buitenland of op vakantie ook tegenkomt of meemaakt, u kunt het altijd met uw Mastercard betalen. Ook als andere betaalmiddelen niet werken.

Tolwegen

Geen gedoe met kleingeld of bankpassen die niet geaccepteerd worden. Met een Mastercard betaalt u overal ter wereld makkelijk en veilig op tolwegen. Zo kunt u snel weer verder.

Auto huren

Een auto huren in het buitenland gaat gemakkelijk en snel met uw Mastercard. U kunt uw Card ook gebruiken voor de reservering of om de eventuele borg mee te betalen.

Hotel boeken of betalen

Voor het boeken of reserveren van een hotel is uw creditcard ideaal. En doet uw hotel mee aan de Hotelservice van Mastercard, dan bent u bij een telefonische reservering niet gebonden aan de vaste inchecktijden.

Meer voordelen van de Mastercards

Dat online shoppen gemakkelijk is, hoeven wij u niet te vertellen. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigd raakt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering op uw Card*.

Vrijwel alle aankopen die u met uw Mastercard doet, zijn automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal*. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen* met uw creditcard.

U heeft tot 21 dagen de tijd om een openstaand saldo op uw Card af te lossen. In Mijn ICS en de ICS App heeft u altijd een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen.