Contactloos betalen

Met uw Mastercard kunt u contactloos betalen bij alle betaalautomaten met het contactloos betalen logo en het Mastercard-logo. Hierdoor kunt u extra snel afrekenen. Houd uw Mastercard kort tegen de betaalautomaat aan. De betaalautomaat geeft aan of de betaling is gelukt.

Binnen Europa kunt u per transactie maximaal € 50 contactloos betalen. Het exacte maximale bedrag is afhankelijk van de instellingen op de betaalautomaat in de winkel. Vanaf het moment dat u meer dan € 150 achter elkaar zonder pincode heeft betaald, dient u uw pincode in te voeren. Buiten Europa gelden mogelijk andere maximum bedragen voor contactloos betalen

Meer voordelen van de Mastercards

Dat online shoppen gemakkelijk is, hoeven wij u niet te vertellen. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigd raakt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering op uw Card*.

Vrijwel alle aankopen die u met uw Mastercard doet, zijn automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal*. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen* met uw creditcard.

U heeft tot 21 dagen de tijd om een openstaand saldo op uw Card af te lossen. In Mijn ICS en de ICS App heeft u altijd een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen.