Altijd inzicht

Maandelijks ontvangt u van ICS een online rekeningoverzicht. In Mijn ICS heeft u een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen. Hier regelt u ook eenvoudig uw Card-zaken. Waar ter wereld u ook bent.

De online en mobiele services van ICS

Overal veilig betalen

Met een Mastercard kunt u bij alle Mastercard-acceptanten ter wereld betalen. Ook online en zelfs telefonisch betaalt u gemakkelijk met uw Mastercard. En met de Mastercard ID Check is online betalen extra veilig.

Betalen in winkels, hotels, restaurants en tankstations
Met uw Mastercard kunt u onder andere betalen in winkels, hotels, restaurants en bij tankstations. U herkent Mastercard-acceptanten aan het Mastercard-logo. Betalen doet u met uw handtekening of de pincode van uw creditcard. U ontvangt maandelijks van ICS een overzicht van de transacties die u gedaan heeft met uw Mastercard.

Online en telefonisch betalen
Voor online en telefonische betalingen heeft u uw creditcardnummer en de vervaldatum nodig en meestal ook de 3-cijferige CVC2-code. Betaalt u met de Mastercard ID Check, dan voert u daarnaast uw persoonlijke wachtwoord in. U ziet het bedrag en de naam van de Mastercard-acceptant terug op uw (maandelijkse) rekeningoverzicht. Voor vrijwel al uw aankopen geldt dat u profiteert van een Internetgarantie en een Aflevergarantie.

Veilig betalen met uw creditcard
Met uw Mastercard betaalt u veilig, ook online. ICS houdt dag en nacht de betalingen bij die met uw creditcard gedaan worden. Bij verdachte betalingen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Verder kunt u vertrouwen op ingebouwde zekerheden zoals de CVC2-code en de Mastercard ID Check.
Controleer bij aankopen op een website altijd of:
• u de 3-cijferige CVC2-code moet invoeren. Deze staat achterop uw creditcard, naast de handtekeningstrip.
• uw gegevens veilig worden verzonden. Dit is het geval als de URL (het webadres bovenin de balk) met 'https' begint of wanneer u een slotje ziet rechtsonder in het scherm.

Als een artikel dat u via internet of postorder heeft gekocht niet wordt afgeleverd, draait ICS de betaling terug en hoeft u niets te betalen. Dankzij deze unieke Aflevergarantie koopt u met uw creditcard nóg zorgelozer online.

Kosten en services

Met uw Mastercard heeft u standaard een bestedingslimiet van € 2.500,-. U kunt uw openstaand saldo in een keer aflossen of kiezen voor onze Gespreid Betalen Faciliteit. Als u binnen 21 dagen uw aankopen terugbetaalt aan ICS, betaalt u géén rente over het openstaand saldo.

Kosten en rente
Voor een extra creditcard (Extra Card) voor een partner of gezinslid betaalt u het eerste jaar geen jaarlijkse bijdrage. Daarna kost de extra creditcard € 17,50 per jaar. U betaalt géén rente over het openstaand saldo als u binnen 21 dagen uw aankopen terugbetaalt aan ICS.
U kunt ook geld storten op uw creditcard. Bij een positief saldo van meer dan € 500,- op uw rekening bij ICS, keert ICS een creditrente uit.

Terugbetalen

Iedere maand ontvangt u een (online) rekeningoverzicht van ICS. U heeft daarna 21 dagen de tijd om het openstaande saldo op uw Card terug te betalen. U betaalt geen rente over de uitgaven als u op tijd betaalt.

Bestedingslimiet
Standaard heeft u een bestedingslimiet van € 2.500,- op uw Mastercard. Dat betekent dat u tot dat bedrag uw aankopen kunt afrekenen met uw creditcard.

Wilt u meer bestedingsruimte? Vraag dan om een verhoging via de beveiligde omgeving Mijn ICS. Zodra wij uw verzoek ontvangen, beoordelen wij uw aanvraag.

U kunt uw bestedingslimiet ook tijdelijk verhogen door geld te storten op uw creditcard via automatische incasso. Of met een extra overboeking van uw bankrekening naar uw Card via Mijn ICS.

Online inzicht, app en Alerts

Mijn ICS

Als Mastercard Card-houder heeft u toegang tot Mijn ICS, een persoonlijke en beveiligde online service. In Mijn ICS heeft u een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen en regelt u eenvoudig al uw Card-zaken. Waar ter wereld u ook bent.

ICS App

Met de ICS App op uw smartphone of iPad heeft u een duidelijk overzicht van al uw transacties. Ook ziet u direct wat u nog kunt besteden. Verder profiteert u via de ICS App van extra aanbiedingen en kunt u gebruikmaken van de klantenservice en de geldautomaatzoeker.
De ICS App is beschikbaar voor Mastercard Card-houders op iPhone, iPad en Android. Download de app gratis in de App Store of via Google Play

Card Alerts

Als extra service biedt ICS u Card Alerts aan. Met Card Alerts per sms of e-mail kunt u nog beter zicht houden op actuele uitgaven met uw creditcard.

Card Alerts melden u via e-mail of sms actuele zaken die met uw Card te maken hebben. U krijgt bijvoorbeeld bericht wanneer u moet aflossen of als uw limiet in zicht is. Aanmelden voor Card Alerts doet u via Mijn ICS.
Meer over de verschillende Card Alerts

Meer voordelen van de Mastercards

Dat online shoppen gemakkelijk is, hoeven wij u niet te vertellen. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigd raakt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering op uw Card*.

Met een Mastercard heeft u altijd de juiste valuta op zak. Want u kunt wereldwijd op 27 miljoen adressen betalen met uw Card. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations.

Vrijwel alle aankopen die u met uw Mastercard doet, zijn automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal*. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen* met uw creditcard.