Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Betalen en altijd inzicht

Maandelijks ontvangt u van ICS een online rekeningoverzicht. U kunt uw openstaand saldo in een keer terugbetalen of kiezen voor betaling in termijnen. Bij aflossing binnen 21 dagen betaalt u geen rente. Direct inzicht heeft u via Mijn ICS of de ICS App.

MasterCard Classic aanvragen

De online en mobiele services van ICS

Overal veilig betalen

Met een MasterCard kunt u bij alle MasterCard-acceptanten ter wereld uw aankopen betalen. Ook online en zelfs telefonisch betaalt u gemakkelijk met uw MasterCard. En met de MasterCard SecureCode is online betalen extra veilig.

Betalen in winkels, hotels, restaurants en benzinestations
Met uw MasterCard kunt u onder andere betalen in winkels, hotels, restaurants en bij tankstations. U herkent MasterCard-acceptanten aan het MasterCard-logo. Betalen doet u met uw handtekening of de pincode van uw creditcard. Maandelijks ontvangt u van ICS een overzicht van de transacties die u gedaan heeft met uw MasterCard.

Online en telefonisch betalen
Voor online en telefonische betalingen heeft u uw creditcardnummer en de vervaldatum nodig en meestal ook de 3-cijferige CVC2-code. Betaalt u met de MasterCard SecureCode, dan voert u daarnaast uw persoonlijke wachtwoord in. U ziet het bedrag en de naam van de MasterCard-acceptant terug op uw (maandelijkse) rekeningoverzicht. Voor vrijwel al uw aankopen geldt dat u profiteert van een Internetgarantie en een Aflevergarantie.

Veilig betalen met uw creditcard
Met uw MasterCard betaalt u veilig, ook online. ICS houdt dag en nacht de betalingen bij die met uw creditcard gedaan worden. Als wij serieuze vermoedens hebben dat een betaling verdacht is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Verder kunt u vertrouwen op ingebouwde zekerheden, zoals de CVC2-code en de MasterCard SecureCode.
Controleer bij aankopen op een website altijd of:
•U de 3-cijferige CVC2-code moet invoeren. Deze staat achterop uw creditcard, naast de handtekeningstrip.
•Uw gegevens veilig worden verzonden. Dit is het geval als de URL (het webadres bovenin de balk) met 'https' begint of wanneer u een slotje ziet rechtsonder in het scherm.

Als een artikel dat u via internet of postorder heeft gekocht niet wordt afgeleverd, draait ICS de betaling terug en hoeft u niets te betalen. Dankzij deze unieke Aflevergarantie koopt u met uw creditcard nog zorgelozer online.

Kosten en services

Bij de MasterCard heeft u standaard een bestedingslimiet van € 2.500,-. U kunt uw openstaand saldo in een keer aflossen of kiezen voor onze Gespreid Betalen Faciliteit. Als u binnen 21 dagen uw aankopen terugbetaalt aan ICS, betaalt u géén rente over het openstaand saldo.

Kosten en rente
Voor een Extra creditcard (Extra Card) voor een partner of gezinslid betaalt u het eerste jaar geen jaarlijkse bijdrage. Daarna kost de extra creditcard € 17,50 per jaar. U betaalt géén rente over het openstaand saldo als u binnen 21 dagen uw aankopen terugbetaalt aan ICS. Bij niet volledige betaling binnen 21 dagen betaalt u een boete. Deze bedraagt 2% van het openstaand saldo.
U kunt ook geld storten op uw creditcard. Bij een positief saldo van meer dan € 500,- op uw rekening bij ICS, keert ICS een creditrente uit van 1,2%* per jaar. Het maximale positieve saldo waarover wij rente vergoeden is € 1.000.000,-.

* Rentewijzigingen voorbehouden

Terugbetalen

U kunt op twee manieren uw openstaand saldo aan ICS betalen: maandelijks het gehele saldo of in termijnen met de Gespreid Betalen Faciliteit. Als u gebruikmaakt van de Gespreid Betalen Faciliteit, dan betaalt u uw openstaand saldo in termijnen terug. De rente bedraagt 14%* op jaarbasis.

* Rentewijzigingen voorbehouden

Bestedingslimiet
Standaard heeft u een bestedingslimiet van € 2.500,- op uw MasterCard. Dat betekent dat u tot dat bedrag uw aankopen kunt afrekenen met uw creditcard.

Wilt u meer bestedingsruimte? Dien dan een verzoek tot verhoging in via de beveiligde omgeving Mijn ICS. Zodra wij het verzoek van u hebben ontvangen, beoordelen wij uw aanvraag.

U kunt uw bestedingslimiet ook tijdelijk verhogen door geld te storten op uw creditcard via automatische incasso. Of door een extra overboeking van uw bankrekening naar uw Card via Mijn ICS.

Servicedesk 24/7 bereikbaar
ICS staat dag en nacht voor u klaar en is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. U krijgt altijd iemand aan de telefoon, ook als u aan de andere kant van de wereld zit. Een gespecialiseerd serviceteam helpt u direct.

Online inzicht, App en Alerts

Mijn ICS

ICS biedt MasterCard Card-houders een persoonlijke en beveiligde online service, Mijn ICS. In Mijn ICS heeft u een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen. Hier regelt u online eenvoudig, veilig en snel al uw Card-zaken. Waar ter wereld u ook bent.

ICS App

Met de ICS App op uw smartphone of iPad heeft u een duidelijk overzicht van al uw transacties. Ook ziet u direct wat u nog kunt besteden. Verder kunt u via de ICS App profiteren van extra aanbiedingen en gebruikmaken van de klantenservice en de geldautomaatzoeker.
De ICS App is beschikbaar voor MasterCard Card-houders op iPhone, iPad en Android. Download de app gratis in de App Store of via Google Play

Card Alerts

Als extra service biedt ICS u Card Alerts aan. Met Card Alerts per sms of e-mail kunt u nog beter zicht houden op actuele uitgaven met uw creditcard.

Card Alerts melden u via e-mail of sms actuele zaken die met uw Card te maken hebben. U krijgt bijvoorbeeld bericht wanneer u moet betalen of als uw limiet in zicht is. Aanmelden voor Card Alerts doet u via Mijn ICS.
Meer over de verschillende Card Alerts

De voordelen van de MasterCards

Veilig online betalen

Online shoppen is makkelijk, snel en kan de hele dag door. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering.

Wereldwijd gemak

Wereldwijd kunt u op 27 miljoen adressen met uw MasterCard Classic betalen. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations; u heeft altijd de juiste valuta op zak.

Verzekeringen

Vrijwel alle aankopen die u met uw MasterCard doet, zijn allemaal automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.