Betalen met Apple Pay

Apple Pay maakt betalen met een creditcard nog sneller, makkelijker en veiliger. En dat zonder fysieke Card op zak. Betaal gewoon met uw iPhone of Apple watch die u toch al bij u heeft. Voeg eenvoudig de Mastercard toe aan uw Apple Wallet en betaal met Apple Pay overal waar creditcards worden geaccepteerd én u het contactloos betalen symbool ziet.

Ook in webshops en apps betaalt u nóg sneller met Apple Pay. Een account aanmaken of extra betaalgegevens invullen is niet meer nodig. En omdat u met uw ICS creditcard betaalt, heeft u toch de voordelen van de Aankoopverzekering en de Aflevergarantie.

Meer voordelen van de Mastercards

Dat online shoppen gemakkelijk is, hoeven wij u niet te vertellen. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigd raakt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering op uw Card*.

Vrijwel alle aankopen die u met uw Mastercard doet, zijn automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal*. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen* met uw creditcard.

U heeft tot 21 dagen de tijd om een openstaand saldo op uw Card af te lossen. In Mijn ICS en de ICS App heeft u altijd een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen.