Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Verzekeringen op uw creditcard

Vrijwel alle aankopen die u met uw MasterCard doet, zijn allemaal automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

MasterCard aanvragen

De verzekeringen van MasterCard

Standaard Aanvullende Reisverzekeringen

Als u uw buitenlandse reis betaalt met uw MasterCard, dan bent u standaard verzekerd tegen kosten door bagagevertraging, vluchtvertraging, reisongevallen en hulpverlening.
Meer over de Aanvullende Reisverzekeringen

Aankoopverzekering

Vrijwel alle aankopen die u betaalt met uw MasterCard Classic en Black, zijn tot 180 dagen na aankoop verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Voor € 8,- per jaar is dit zelfs 365 dagen. Bij de MasterCard Gold zijn uw aankopen standaard een heel jaar verzekerd.
Meer over de Aankoopverzekering

Aflevergarantie en Internetgarantie

Als een artikel dat u via internet heeft gekocht niet wordt afgeleverd, draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen. Met onze Internetgarantie krijgt u uw geld terug als blijkt dat fraude is gepleegd met uw creditcard.
Meer over Aflevergarantie en Internetgarantie

De extra verzekeringen van de MasterCard Black

Zeer Uitgebreide Reisverzekeringen

Exclusief met de MasterCard Black bent u zeer uitgebreid verzekerd met de Doorlopende Reisverzekering. Hiermee bent u het hele jaar door verzekerd tegen de kosten van reisongevallen, rechtsbijstand en hulpverlening, geneeskundige kosten en pech onderweg. Ook tijdens de wintersport.
Meer over de Doorlopende Reisverzekering

De voordelen van de MasterCards

Veilig online betalen

Online shoppen is makkelijk, snel en kan de hele dag door. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering.

Wereldwijd gemak

Wereldwijd kunt u op 27 miljoen adressen met uw MasterCard Classic betalen. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations; u heeft altijd de juiste valuta op zak.

Betalen en altijd controle

Maandelijks ontvangt u van ICS een online rekeningoverzicht. U kunt uw openstaand saldo in een keer terugbetalen of kiezen voor betaling in termijnen. Bij aflossing binnen 21 dagen betaalt u geen rente. Direct inzicht heeft u via Mijn ICS of de ICS App.