Verzekerd met uw creditcard

Vrijwel alle aankopen die u met uw Mastercard doet, zijn automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

De verzekeringen van Mastercard

Betaalt u uw buitenlandse reis met uw Mastercard, dan bent u standaard verzekerd tegen kosten door bagagevertraging, vluchtvertraging, reisongevallen en hulpverlening.

Meer over de Aanvullende Reisverzekeringen

Vrijwel alle aankopen die u betaalt met uw Mastercard Classic, zijn tot 180 dagen na aankoop verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Voor € 8,- per jaar maakt u hier zelfs 365 dagen van. Bij de Mastercard Gold en Black zijn uw aankopen standaard 365 dagen verzekerd.

Meer over de Aankoopverzekering

Als een artikel dat u via internet heeft gekocht niet wordt afgeleverd, draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen.

Meer over Aflevergarantie

De exclusieve verzekeringen van de Mastercard Black

Met de de Doorlopende Reisverzekering op uw Mastercard Black bent u zeer uitgebreid verzekerd. Zo bent u het hele jaar door verzekerd tegen de kosten van reisongevallen, rechtsbijstand en hulpverlening, geneeskundige kosten en pech onderweg. Ook tijdens de wintersport.

Meer voordelen van de Mastercards

Dat online shoppen gemakkelijk is, hoeven wij u niet te vertellen. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigd raakt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering op uw Card*.

Met een Mastercard heeft u altijd de juiste valuta op zak. Want u kunt wereldwijd op 27 miljoen adressen betalen met uw Card. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations.

U heeft tot 21 dagen de tijd om een openstaand saldo op uw Card af te lossen. In Mijn ICS en de ICS App heeft u altijd een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen.