Verzekeringen op uw creditcard

Vrijwel alle aankopen die u met uw Mastercard doet, zijn automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

De verzekeringen van Mastercard

Betaalt u uw buitenlandse reis met uw Mastercard, dan bent u standaard verzekerd tegen kosten door bagagevertraging, vluchtvertraging, reisongevallen en hulpverlening.

Meer over de Aanvullende Reisverzekeringen

Vrijwel alle aankopen die u betaalt met uw Mastercard Classic, zijn tot 180 dagen na aankoop verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Voor € 8,- per jaar maakt u hier zelfs 365 dagen van. Bij de Mastercard Gold en Black zijn uw aankopen standaard 365 dagen verzekerd.

Meer over de Aankoopverzekering

Als een artikel dat u via internet heeft gekocht niet wordt afgeleverd, draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen.

Meer over Aflevergarantie

De exclusieve verzekeringen van de Mastercard Black

Met de de Doorlopende Reisverzekering op uw Mastercard Black bent u zeer uitgebreid verzekerd. Zo bent u het hele jaar door verzekerd tegen de kosten van reisongevallen, rechtsbijstand en hulpverlening, geneeskundige kosten en pech onderweg. Ook tijdens de wintersport.

Meer voordelen van de Mastercards

Dat online shoppen gemakkelijk is, hoeven wij u niet te vertellen. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering op uw Card.

Zekerheden bij online betalen

Met een Mastercard Classic heeft u altijd de juiste valuta op zak. Want u kunt wereldwijd op 27 miljoen adressen betalen met uw Card. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations.

Uw Mastercard in het buitenland

Maandelijks ontvangt u van ICS een online rekeningoverzicht. Uw openstaande saldo kunt u in een keer terugbetalen of in termijnen. Lost u binnen 21 dagen af, dan betaalt u geen rente. Direct inzicht heeft u via Mijn ICS of de ICS App.

Inzicht en aflossen