Doorlopende Reisverzekering Mastercard Black

Met de Doorlopende Reisverzekering die gekoppeld is aan de Mastercard Black bent u tijdens iedere reis die u met uw Mastercard Black betaalt verzekerd tegen de kosten van reisongevallen, hulpverlening, geneeskundige kosten en pech onderweg. Ook tijdens skiën en snowboarden.

Voordelen

Goed verzekerd op reis met de reisverzekering van AXA, voor iedere reis die u volledig met uw Mastercard Black betaalt.

  • Voor het hele gezin als u samen reist
  • Inclusief Annuleringsverzekering
  • Ook skiën en snowboarden gedekt
  • Gemakkelijk online claims indienen

Kenmerken Doorlopende Reisverzekering

Voor het hele gezin

Niet alleen u als Card-houder, maar uw hele gezin kan een beroep doen op de Reisverzekering gekoppeld aan de Mastercard Black. Voorwaarde is wel dat uw partner en/of kinderen (t/m 24 jaar) met u meereizen en u de reis volledig met uw Mastercard Black heeft betaald.

Voor privé reizen en uitstapjes

De verzekering is geldig voor uw privé reizen en uitstapjes.

Annulering of afbreken

Moet u uw reis noodgedwongen annuleren, dan vergoedt de verzekeraar de kosten tot maar liefst € 18.750. Er zijn voorwaarden van toepassing.

Medische hulp en reisongevallen

Komt u of een van uw gezinsleden onverwachts in het ziekenhuis terecht of te overlijden, dan brengt dit veel kosten met zich mee, zoals repatriëringskosten, reiskosten van naaste verwanten en/of kinderen en de kosten van een verlengd verblijf. U ontvangt een vergoeding van de medische kosten en repatriëringskosten tot maximaal € 7.500.000. De maximumleeftijd voor deze vergoeding is 80 jaar en voor kinderen is dat 24 jaar bij de start van de reis. Voor veel andere kosten ontvangt u een vergoeding per dag.

Huurauto

Ook bij problemen met uw huurauto kunt u een beroep doen op de Doorlopende Reisverzekering op uw Mastercard Black. De verzekeraar vergoedt de kosten van het eigen risico tot maximaal € 3.000. Zelfs wanneer u zichzelf buiten sluit door het verlies van sleutels, krijgt u voor de vervanging van sleutels een vergoeding tot maximaal € 250.

Persoonlijke bezittingen en eigen geld

Raakt u uw persoonlijke bezittingen kwijt of wordt er iets gestolen? Met uw reisverzekering kunt u (een deel) vergoed krijgen. De precieze vergoedingen vindt u in de polisvoorwaarden.

Vlucht

Verloopt uw reis anders dan gepland, dan heeft u in veel gevallen recht op een vergoeding van de kosten. Bijvoorbeeld als u uw vlucht of aansluiting mist, later vertrekt dan gepland of geweigerd wordt door de luchtvaartmaatschappij.

Overige uitkeringen

  • Persoonlijke aansprakelijkheid: dekking van de kosten die u moet betalen als vergoeding voor een claim ontstaan uit een gebeurtenis waarvoor u aansprakelijk bent.
  • Sloten en sleutels: vergoeding van de kosten voor het vervangen van sloten of sleutels.
  • Bagage: vergoeding voor vertraagde of zoekgeraakte bagage.
Er zijn voorwaarden van toepassing.

Heeft u al een reisverzekering? Controleer dan goed wat is meeverzekerd in uw eigen reisverzekering. Zo voorkomt u dat u dubbel, onderverzekerd of niet verzekerd bent.

Lees de polisvoorwaarden van de Doorlopende Reisverzekering. In de brochure Productwijzer Reis-en Annuleringsverzekering van het Verbond van Verzekeraars vindt u meer algemene informatie.

Extra bij de Mastercard Black

Met uw Mastercard Black bent u welkom in 1500+ VIP Lounges op grote vliegvelden in meer dan 90 landen. Een van de vele extra's van de Mastercard Black, speciaal voor u.

Meer over de Airport Lounges

Bijna alles wat u koopt en afrekent met uw Mastercard Black is tot 365 dagen na aankoop verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Laat u die net gekochte vaas per ongeluk vallen, dan kunt u door deze Aankoopverzekering het aankoopbedrag terugkrijgen. Er zijn voorwaarden van toepassing.

Meer over de Aankoopverzekering

Uw Mastercard Black biedt exclusieve toegang tot persoonlijke assistentie op ongeëvenaard niveau.

Meer over de persoonlijk assistentie