Doorlopende Reisverzekering Mastercard Black

Met de Doorlopende Reisverzekering van Mastercard Black bent u het hele jaar door verzekerd tegen de kosten van reisongevallen, rechtsbijstand en hulpverlening, geneeskundige kosten en pech onderweg. Ook tijdens skiën en snowboarden. Bovendien heeft u een royale vlucht- en bagagevertragingsverzekering en zijn ook uw geld en betaalmiddelen verzekerd.

Voordelen

Het hele jaar door goed verzekerd op reis, hoe vaak u ook op pad bent.

  • Voor het hele gezin
  • Voor uw privé reizen en uitstapjes
  • Inclusief doorlopende annulering
  • Aanrijdingschade aan huurauto meeverzekerd
  • Ook skiën en snowboarden gedekt

Kenmerken Doorlopende Reisverzekering

Voor het hele gezin

Niet alleen u als Card-houder, maar uw hele gezin kan een beroep doen op de Doorlopende Reisverzekering van Mastercard Black. Voorwaarde is wel dat uw partner en/of kinderen met u op vakantie zijn.

Voor privé reizen en uitstapjes

De verzekering is geldig voor zowel uw privé reizen en uitstapjes.

Annulering of afbreken

Moet u uw reis noodgedwongen annuleren, dan vergoeden wij de kosten tot maar liefst € 18.750.

Medische hulp en reisongevallen

Komt u of een van uw gezinsleden onverwachts in het ziekenhuis terecht of te overlijden, dan brengt dit veel kosten met zich mee, zoals repatriëringskosten, reiskosten van naaste verwanten en/of kinderen en de kosten van een verlengd verblijf. U ontvangt een vergoeding van de medische kosten en repatriëringskosten tot maximaal € 7.500.000. Voor veel andere kosten ontvangt u een vergoeding per dag.

Huurauto

Ook bij aanrijdingsschade aan uw huurauto of een ongeval kunt u een beroep doen op de Doorlopende Reisverzekering van Mastercard. Wij vergoeden de kosten tot maximaal € 50.000. Zelfs wanneer u zichzelf buiten sluit door het verlies van sleutels, krijgt u een vergoeding.

Persoonlijke bezittingen en eigen geld

Persoonlijke bezittingen die zoekraken of gestolen worden, vergoeden wij tot een maximum van maar liefst € 750,- per artikel. U betaalt een eigen risico van €125,- per claim.

Vlucht

Verloopt uw reis anders dan gepland, dan heeft u in veel gevallen recht op een vergoeding van de kosten. Bijvoorbeeld als u uw vlucht of aansluiting mist, later vertrekt dan gepland of geweigerd wordt door de luchtvaartmaatschappij.

Reisrechtsbijstand

Maakt u juridische kosten in het buitenland omdat u bijstand nodig heeft, dan vergoeden wij die tot maximaal € 9.000,-.

Overige uitkeringen

  • Reisadvies: advies voor en tijdens uw reis over visums, vaccinaties, wisselkoersen en andere vragen over uw reis of bestemming.

  • Reisassistentie: persoonlijke assistentie in het geval van problemen op reis.

  • Persoonlijke aansprakelijkheid: dekking van de kosten die u moet betalen als vergoeding voor een claim ontstaan uit een gebeurtenis waarvoor u aansprakelijk bent.

  • Sloten en sleutels: vergoeding van de kosten voor het vervangen van sloten of sleutels.

  • Bagage: vergoeding voor vertraagde of zoekgeraakte bagage.


Heeft u al een reisverzekering? Controleer dan goed wat is meeverzekerd in uw eigen reisverzekering. Zo voorkomt u dat u dubbel, onderverzekerd of niet verzekerd bent.

Lees de voorwaarden van de Doorlopende Reisverzekering. In de brochure Productwijzer Reis-en Annuleringsverzekering van het Verbond van Verzekeraars vindt u meer algemene informatie.

Extra bij de Mastercard Black

Met uw Mastercard Black bent u welkom in 1000 VIP Lounges op grote vliegvelden in meer dan 75 landen. Een van de vele extra’s van de Mastercard Black, speciaal voor u.

Meer over de Airport Lounges

Vrijwel alles wat u koopt en afrekent met uw Mastercard is tot 365 dagen na aankoop gratis verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Laat u die net gekochte vaas per ongeluk vallen, dan kunt u door deze gratis Aankoopverzekering het aankoopbedrag terugkrijgen.

Meer over de Aankoopverzekering

Uw Mastercard Black biedt standaard en exclusief 24/7 toegang tot persoonlijke assistentie op ongeëvenaard niveau.

Meer over de persoonlijk assistentie