Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Aankoopverzekering?

Vrijwel alle producten die u in binnen- of buitenland betaalt met uw Mastercard, zijn vanaf de dag van aankoop 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Zo hoeft u voor kostbare zaken geen extra verzekering af te sluiten. Met de Mastercard Gold en Mastercard Black zijn uw aankopen zelfs 365 dagen verzekerd.
Meer informatie en polisvoorwaarden

Hoe werken de Aanvullende Reisverzekeringen?

Betaalt u uw buitenlandse reis met uw Mastercard, dan bent u overal ter wereld automatisch verzekerd tegen kosten door bagagevertraging, vluchtvertraging, reisongevallen en hulpverlening. De verzekeringen vullen uw eigen reisverzekering aan maar vervangen deze niet. Meer informatie en polisvoorwaarden

Wat gebeurt er met het saldo op mijn Mastercard als ik overlijd?

Als u overlijdt, dan vraagt ICS uw nabestaanden om het overlijden schriftelijk te melden. Nadat wij een brief en een overlijdensakte hebben ontvangen, krijgen uw nabestaanden een brief van ICS met informatie over het overboeken van het tegoed of het betalen van het uitstaande saldo op de Card. Als er geen tegoed of uitstaand saldo op de creditcard staat, sturen wij een bevestiging van opzegging van de Card.

Hoe werkt de Aflevergarantie?

Het kan voorkomen dat een artikel dat u via internet heeft gekocht niet wordt afgeleverd. In dat geval draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen. Zo winkelt u zonder zorgen online.

Bekijk de voorwaarden