Veelgestelde vragen

Hoe werkt de Aankoopverzekering?

Vrijwel alle producten die u in binnen- of buitenland betaalt met uw Mastercard, zijn vanaf de dag van aankoop 180 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Een veilig gevoel. Bovendien scheelt het u extra kosten. U hoeft immers voor kostbare zaken geen extra verzekering af te sluiten. Met de Mastercard Gold en Mastercard Black zijn uw aankopen 365 dagen verzekerd.
Lees meer

Hoe werken de Aanvullende Reisverzekeringen?

Betaalt u uw buitenlandse reis met uw Mastercard, dan bent u overal ter wereld automatisch verzekerd tegen kosten door bagagevertraging, vluchtvertraging, reisongevallen en hulpverlening. De verzekeringen vullen uw eigen reisverzekering aan maar vervangen deze niet. Lees meer

Wat gebeurt er met het saldo bij overlijden van de Mastercard Card-houder?

Als de Card-houder overlijdt, dan vraagt ICS de nabestaanden om het overlijden schriftelijk te melden. Nadat wij de brief en de overlijdensakte hebben ontvangen, krijgt de afzender een brief van ICS met informatie over het overboeken van het tegoed of het betalen van het uitstaande saldo op de Card. Als er geen tegoed of uitstaand saldo aanwezig is, sturen wij een bevestiging van opzegging van de Card.

Hoe werkt de Aflevergarantie?

Het kan voorkomen dat een artikel dat u via internet heeft gekocht niet wordt afgeleverd. In dat geval draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen. Een zorg minder als u op internet winkelt.

Bekijk de voorwaarden