Extra voordelen Mastercard Black

Met uw Mastercard Black bent u welkom in 1000 VIP Lounges op grote vliegvelden in meer dan 75 landen. Een van de vele extra’s van de Mastercard Black, speciaal voor u.

Meer over de Airport Lounges

Vrijwel alles wat u koopt en afrekent met uw Mastercard is tot 365 dagen na aankoop gratis verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Laat u die net gekochte vaas per ongeluk vallen, dan kunt u door deze gratis Aankoopverzekering het aankoopbedrag terugkrijgen.

Meer over de Aankoopverzekering

Uw Mastercard Black biedt standaard en exclusief 24/7 toegang tot persoonlijke assistentie op ongeëvenaard niveau.

Meer over de persoonlijk assistentie

De voordelen van de Mastercards

Dat online shoppen gemakkelijk is, hoeven wij u niet te vertellen. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigd raakt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering op uw Card*.

Met een Mastercard heeft u altijd de juiste valuta op zak. Want u kunt wereldwijd op 27 miljoen adressen betalen met uw Card. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations.

U heeft tot 21 dagen de tijd om een openstaand saldo op uw Card af te lossen. In Mijn ICS en de ICS App heeft u altijd een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen.