Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

MasterCard Black

Oneindige privileges

Met MasterCard Black kiest u voor de meest exclusieve MasterCard. Bijzondere privileges en persoonlijke assistentie op ongeëvenaard niveau. Waar ter wereld u ook bent, het team van MasterCard Black staat altijd voor u klaar.

De kenmerken van de MasterCard Black

Jaarlijkse bijdrage
Uw jaarlijkse bijdrage is € 204,00. Een extra creditcard (Extra Card) voor een partner of gezinslid kost € 124,-.
Een persoonlijke assistent
Uw MasterCard Black biedt standaard en exclusief 24/7 toegang tot persoonlijke assistentie op ongeëvenaard niveau. lees meer
Zoekt u dat ene zeldzame geschenk of wilt u de perfecte tafel in een restaurant reserveren? Wilt u snel vliegtickets, een huurauto of een hotel reserveren of heeft u een andere vraag waar u snel antwoord op wenst? Dan kunt u als MasterCard Black Card-houder op elk moment van de dag uw persoonlijke assistent van de MasterCard Conciërge Service van MasterCard Black bellen via de ICS Servicedesk op nummer: 020 - 6 600 015.
Welkom in 700 Airport Lounges
Met uw MasterCard Black bent u welkom in 700 VIP Lounges op grote vliegvelden in meer dan 75 landen. Een van de vele extra’s van de MasterCard Black, speciaal voor u. lees meer
Het maakt niet uit met welke maatschappij u vliegt, of wat voor ticket u heeft. Met uw MasterCard Black geniet u als VIP van een drankje, een groot assortiment dagbladen, van televisie en van rust. Heerlijk als u op reis bent en tijd tussen uw vluchten moet overbruggen. U vindt de Airport Lounges op de grotere luchthavens in meer dan 75 landen.
Bestedingslimiet
U kunt kiezen uit een bestedingsruimte van € 5.000,-, € 7.500,- of € 10.000,-. Wilt u meer ruimte? Dan is het mogelijk uw bedrag op aanvraag te verhogen.
Aankoopverzekering
Vrijwel al uw aankopen zijn een jaar verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. lees meer
Een veilig gevoel. Bovendien scheelt het u extra kosten. U hoeft immers voor kostbare zaken geen extra verzekering af te sluiten.
ICS App
Met de ICS App op uw smartphone of iPad heeft u een duidelijk overzicht van al uw transacties. lees meer
Ook ziet u direct wat u nog kunt besteden. Verder kunt u via de ICS App profiteren van extra aanbiedingen en gebruikmaken van de klantenservice en de geldautomaatzoeker.
De ICS App is beschikbaar voor MasterCard-houders op iPhone, iPad en Android. Download de app gratis in de App Store of via Google Play
Aflevergarantie
Wanneer een product niet afgeleverd wordt, draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen.
Bankonafhankelijk
Bij ICS maakt het niet uit waar u bankiert. Wij kunnen de maandelijkse afschrijving van iedere Nederlandse bankrekening incasseren.
Bescherming en preventie
24/7 Fraudepreventie door ICS. lees meer
International Card Services houdt uw betalingen bij. Bij vermoedens van fraude nemen wij contact met u op om dit te verifiëren.

Veilig online betalen met Verified by MasterCard. Met uw MasterCard SecureCode doet u aankopen met een extra wachtwoord. Niemand kan op deze manier online betalen met uw creditcard zonder uw toestemming. Als u voor de eerste keer gevraagd wordt om uw wachtwoord in te vullen, kunt u dit wachtwoord op dat moment aanmaken.
Facturatie
Iedere maand ontvangt u via Mijn ICS uw rekeningoverzicht. lees meer
Op de rekeningoverzichten binnen Mijn ICS vindt u al uw transacties terug, met vermelding van de datum, de MasterCard-acceptant en het aankoopbedrag.
Servicedesk
De ICS Servicedesk is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar voor vragen of problemen. Waar u ook bent. Bel 020 - 6 600 002. Bel bij verlies en diefstal +31 20 – 6 600 611.
Doorlopende Reisverzekering
U profiteert van een Doorlopende Reisverzekering en een extra uitgebreid reisverzekerings- en hulpverleningspakket: lees meer

  • Vluchtvertragingsverzekering
  • Bagagevertragingsverzekering
  • Annuleringsverzekering
  • Reisverzekering
  • Reisongevallenverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Sleutelverzekering
  • Buitenlandse ziekenhuisopname
  • Vergoeding in geval van gemist vertrek
  • Afkoop van risicoaansprakelijkheid bij autohuur

Bekijk de Doorlopende Reisverzekering voorwaarden. Meer algemene informatie vindt u in de brochure Productwijzer Reis-en Annuleringsverzekering van het Verbond van Verzekeraars.

Meer informatie

Optionele diensten
Sneller op de hoogte van Card-zaken met Card Alerts. lees meer
Met Card Alerts per sms of e-mail kunt u nog beter zicht houden op actuele uitgaven met uw creditcard. Card Alerts melden u via e-mail of sms actuele zaken die met uw Card te maken hebben. U krijgt bijvoorbeeld bericht wanneer u moet betalen of als uw limiet in zicht is. Aanmelden voor Card Alerts doet u via Mijn ICS.
Bijbehorende diensten
MasterCard Global Service. lees meer
Met deze service kunt u een beroep doen op een wereldwijd netwerk van gratis telefoonnummers.

MasterCard Hotelservice. lees meer
Bij het telefonisch reserveren van een hotelkamer bent u niet gebonden aan een vaste inchecktijd. Tevens kunt u kosteloos annuleren.

MasterCard Conciërge Service. lees meer
Uw MasterCard Black biedt standaard en exclusief 24/7 toegang tot persoonlijke assistentie op ongeëvenaard niveau. Zoekt u dat ene zeldzame geschenk of wilt u de perfecte tafel in een restaurant reserveren? Wilt u snel vliegtickets, een huurauto of een hotel reserveren of heeft u een andere vraag waar u snel antwoord op wenst? Dan kunt u als MasterCard Black Card-houder op elk moment van de dag uw persoonlijke assistent van de MasterCard Conciërge Service van MasterCard Black bellen via de ICS Servicedesk op nummer: 020 - 6 600 015.
Overige tarieven
Koersopslag: 1,5% voor EU landen zonder euro en voor landen buiten EU Geldopname uit automaat: 4% bij debetsaldo en 1% met een maximum van € 1,50 bij een positief saldo. lees meer
Geldopname aan balie: 4% bij debetsaldo en 1% met een maximum van € 1,50 bij een positief saldo Kopie rekeningoverzicht: € 2,50
Rente
Betaalt u het openstaande bedrag binnen 21 dagen terug, dan hoeft u geen rente te betalen. Bij niet volledige betaling binnen 21 dagen betaalt u een boete. Deze bedraagt 2% van het openstaand saldo.
Sparen
U kunt sparen op uw MasterCard Black. U ontvangt een aantrekkelijke spaarrente van 0,5%*. Deze rente ontvangt u bij een spaarsaldo van € 500,- of meer over het totale spaarsaldo. Meer informatie.

* Effectieve creditrente op jaarbasis, rentepercentage per 1 januari 2017. Wijzigingen voorbehouden.

Partners
MasterCard beheert de creditcards van banken en andere financiële instellingen over de hele wereld.
Contactloos betalen
De MasterCard Black is voorzien van het contactloos betalen logo. Dit betekent dat u bij betaalautomaten met dit logo en het logo van MasterCard contactloos kan betalen. Controleer het bedrag en houd uw Card kort tegen de betaalautomaat aan. Binnen Europa kunt u over het algemeen bedragen tot en met € 25,- betalen zonder uw pincode in te toetsen. Wanneer u meerdere contactloze betalingen achter elkaar doet, is de kans groot dat u uit veiligheid een pincode moet invoeren en/of uw Card in de betaalautomaat moet steken. Buiten Europa kan het bedrag, dat u zonder pincode kunt betalen per land verschillen. De betaalautomaat geeft aan of de betaling is gelukt.

Extra’s van MasterCard

Extra online inzicht

Online inzicht

Iedere maand ontvangt u van ICS een online rekeningoverzicht met al uw transacties van de afgelopen maand.

Inzicht in uw uitgaven

Veilig online betalen

Online shoppen is makkelijk, snel en kan de hele dag door. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering.

Extra voordelig parkeren

Voordelig parkeren

Als MasterCard-houder kunt u extra voordelig bricken. Met Yellowbrick start en stopt u de parkeertijd met uw mobiele telefoon of App.

Meer over Yellowbrick

Vragen?

ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag, telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen. Een geruststellend idee als u bijvoorbeeld uw creditcard bent kwijtgeraakt. Voor minder urgente vragen staan wij u graag tijdens kantooruren te woord.

Bel 020 - 6 600 002

Gegarandeerd excellente service

De klantenservice van ICS draagt het ITO Kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk garandeert u uitstekende bereikbaarheid en klantvriendelijkheid. Klanten beoordelen de service van ICS met een 8,1.

De ICS App, inzicht in uw uitgaven

De ICS App op uw smartphone of tablet geeft u een duidelijk overzicht van al uw transacties.