Mastercard Black

Oneindige privileges

Met MasterCard Black kiest u voor de meest exclusieve Mastercard. En voor bijzondere privileges en persoonlijke assistentie op ongeëvenaard niveau. Waar ter wereld u ook bent, het team van MasterCard Black staat voor u klaar.

De kenmerken van de MasterCard Black

Jaarlijkse Card-bijdrage
Uw Jaarlijkse Card-bijdrage is € 204,00. Een extra creditcard (Extra Card) voor een partner of gezinslid kost € 124,-.
Een persoonlijke assistent
Uw Mastercard Black biedt standaard en exclusief toegang tot persoonlijke assistentie op ongeëvenaard niveau. lees meer
Zoekt u dat ene zeldzame geschenk of de beste tafel in een restaurant? Wilt u snel vliegtickets, een huurauto of een hotel reserveren of heeft u een andere vraag waar u snel antwoord op wilt? Dan kunt u als Mastercard Black Card-houder uw persoonlijke assistent van de Mastercard Conciërge Service van Mastercard Black bellen via de ICS Servicedesk. U bereikt uw persoonlijke assistent op werkdagen van 8.00-20.00 uur en op zaterdag van 8.00-17.30 uur via telefoon nummer: 020 - 6 600 015.
Welkom in meer dan 1000 Airport Lounges
Met uw Mastercard Black bent u welkom in meer dan 1000 VIP Lounges op grote vliegvelden in meer dan 75 landen. Een van de vele extra’s van de Mastercard Black, speciaal voor u. lees meer
Het maakt niet uit met welke maatschappij u vliegt, of wat voor ticket u heeft. Met uw Mastercard Black geniet u als VIP van een drankje, het dagblad van uw keuze, televisie en van rust. Heerlijk als u op reis bent en tijd tussen uw vluchten moet overbruggen. U vindt de Airport Lounges op de grotere luchthavens in meer dan 75 landen.
Bestedingslimiet
De bestedingslimiet is maximaal € 5.000,-. ICS toetst of de door u gewenste limiet past bij uw financiële situatie. Als dat niet het geval is, krijgt u een lagere bestedingslimiet. Wilt u meer bestedingsruimte? Dan is het mogelijk uw limiet te verhogen, nadat u uw creditcard heeft ontvangen.
Aankoopverzekering
Vrijwel al uw aankopen zijn een jaar verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. lees meer
Niet alleen een veilig idee, maar het scheelt u ook extra kosten. U hoeft voor kostbare zaken geen extra verzekering meer af te sluiten.

Bekijk de polisvoorwaarden

ICS Creditcard app
Met de ICS Creditcard app op uw smartphone of iPad heeft u een duidelijk overzicht van al uw transacties. lees meer
Ook ziet u direct wat u nog kunt besteden. Verder profiteert u via de ICS Creditcard app van extra aanbiedingen en kunt u gebruikmaken van de klantenservice en geldautomaatzoeker. De ICS Creditcard app is beschikbaar voor Mastercard-houders op iPhone, iPad en Android. Download de app gratis in de App Store of via Google Play.
Aflevergarantie
Wanneer een product niet afgeleverd wordt, draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen.
Meer informatie en voorwaarden
Bankonafhankelijk
Bij ICS maakt het niet uit waar u bankiert. Wij kunnen de maandelijkse afschrijving van iedere Nederlandse bankrekening incasseren.
Bescherming en preventie
24/7 Fraudepreventie door ICS.
International Card Services houdt uw betalingen bij. Bij vermoedens van fraude nemen wij contact met u op. lees meer
Veilig online betalen met de Mastercard ID Check.
Met uw Mastercard ID Check doet u aankopen met een extra wachtwoord. Niemand kan op deze manier online betalen met uw creditcard zonder uw toestemming. U kunt dit wachtwoord aanmaken op het moment dat u voor de eerste keer wordt gevraagd uw wachtwoord in te vullen.
Facturatie
Iedere maand ontvangt u via Mijn ICS uw rekeningoverzicht. lees meer
Op uw rekeningoverzichten in Mijn ICS vindt u al uw transacties terug, met vermelding van datum, Mastercard-acceptant en aankoopbedrag.
Servicedesk
De ICS Servicedesk is 7 dagen per week bereikbaar voor vragen of problemen. Waar u ook bent. U bereikt ons op werkdagen van 8.00-20.00 uur en op zaterdag van 8.00-17.30 uur op 020 - 6 600 002. Bij verlies en diefstal zijn wij 24 uur per dag bereikbaar op +31 20 – 6 600 611.
Doorlopende Reisverzekering
U profiteert van een Doorlopende Reisverzekering en een extra uitgebreid reisverzekerings- en hulpverleningspakket: lees meer

  • Vluchtvertragingsverzekering
  • Bagagevertragingsverzekering
  • Annuleringsverzekering
  • Reisverzekering
  • Reisongevallenverzekering
  • Aansprakelijkheidsverzekering
  • Sleutelverzekering
  • Buitenlandse ziekenhuisopname
  • Vergoeding in geval van gemist vertrek
  • Afkoop van risicoaansprakelijkheid bij autohuur

Bekijk de polisvoorwaarden. Meer algemene informatie vindt u in de brochure Productwijzer Reis-en Annuleringsverzekering van het Verbond van Verzekeraars.

Meer informatie

Optionele diensten
Sneller op de hoogte van Card-zaken met Card Alerts. lees meer
Card Alerts melden u via e-mail of sms actuele zaken die met uw Card te maken hebben. Zo heeft u nog beter zicht op actuele uitgaven met uw creditcard. U krijgt bijvoorbeeld bericht wanneer uw limiet in zicht is of als u moet betalen. Aanmelden voor Card Alerts doet u via Mijn ICS.
Bijbehorende diensten
Mastercard Global Service. lees meer
Met deze service kunt u een beroep doen op een wereldwijd netwerk van gratis telefoonnummers.

Mastercard Hotelservice. lees meer
Bij het telefonisch reserveren van een hotelkamer bent u niet gebonden aan een vaste inchecktijd. Tevens kunt u kosteloos annuleren.

Mastercard Conciërge Service. lees meer
Uw Mastercard Black biedt standaard en exclusief 24/7 toegang tot persoonlijke assistentie op ongeëvenaard niveau. Zoekt u dat ene zeldzame geschenk of de beste tafel in een restaurant? Wilt u snel vliegtickets, een huurauto of een hotel reserveren of heeft u een andere vraag waar u snel antwoord op wilt? Dan kunt u als Mastercard Black Card-houder op elk moment van de dag uw persoonlijke assistent van de Mastercard Conciërge Service van Mastercard Black bellen via de ICS Servicedesk. Telefoonnummer: 020 - 6 600 015.
Overige tarieven
Koersopslag: 2% voor EU landen zonder euro en voor landen buiten EU Geldopname uit automaat: 4% bij debetsaldo en 1% met een maximum van € 1,50 bij een positief saldo. lees meer
Geldopname aan balie: 4% bij debetsaldo en 1% met een maximum van € 1,50 bij een positief saldo Kopie rekeningoverzicht: € 2,50
Achteraf betalen
Met uw MasterCard Black heeft u 21 dagen de tijd om het openstaande saldo op uw Card kosteloos terug te betalen. U kiest zelf hoe u betaalt: met een automatische incasso, via iDeal of met een overschrijving.
Sparen
Op uw MasterCard Black kunt u ook sparen. U ontvangt rente bij een spaarsaldo van € 500,- of meer over het totale spaarsaldo. Vanaf 14 november 2023 is de rente 1,5% .
Priceless.com
Met uw Mastercard heeft u exclusieve mogelijkheden om uw favoriete concert bij te wonen. Via priceless.com krijgt u toegang tot pre-sale tickets en premium zitplaatsen.
Ga naar priceless.com
Contactloos betalen
De Mastercard Black is voorzien van het contactloos betalen logo. Dit betekent dat u bij betaalautomaten met dit logo en het logo van Mastercard contactloos kunt betalen. Binnen Europa kunt u per transactie maximaal € 50,- contactloos betalen. Het exacte maximale bedrag is afhankelijk van de instellingen op de betaalautomaat in de winkel. Vanaf het moment dat u meer dan € 150,- achter elkaar zonder pincode heeft betaald, dient u uw pincode in te voeren. Buiten Europa gelden mogelijk andere maximum bedragen voor contactloos betalen.
Apple Pay
U kunt ook betalen met de Mastercard zonder creditcard op zak. U heeft alleen uw Apple-toestel nodig! Voeg snel en simpel uw Mastercard toe aan uw Apple Wallet en betaal overal waar u het Apple Pay of contactloos betalen symbool ziet. Zo gebruikt u in een handomdraai uw iPhone of Apple Watch als Mastercard.
Lees meer over Apple Pay

Extra’s van Mastercard

Iedere maand ontvangt u van ICS een online rekeningoverzicht met al uw transacties van de afgelopen maand.

Dat online shoppen gemakkelijk is, hoeven wij u niet te vertellen. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigd raakt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering op uw Card*.

Altijd de leukste aanbiedingen bij uw Mastercard. Wat dacht u van korting op uw volgende vakantie, een nieuwe outfit, tablet of slimme gadget? Met uw Mastercard profiteert u van extra voordeel!

Vragen?

ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen, bijvoorbeeld bij verlies of diefstal van uw creditcard. Voor minder urgente vragen staan wij u graag tijdens kantooruren te woord.

Bel 020 - 6 600 002

Ga naar service en contact

Gegarandeerd excellente service

De klantenservice van ICS draagt het ITO Kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk garandeert u uitstekende bereikbaarheid en klantvriendelijkheid. Klanten beoordelen de service van ICS met een 8,1.

Meer over ICS

Inzicht in uw uitgaven

Met de ICS Creditcard app op uw smartphone of tablet heeft u een duidelijk overzicht van al uw transacties.

Meer over de ICS Creditcard app