Verzeker uw aankopen, betaal met uw Mastercard

Slechts € 29,95 per jaar

De voordelen van Mastercard

Met een Mastercard heeft u altijd de juiste valuta op zak. Want u kunt wereldwijd op 27 miljoen adressen betalen met uw Card. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations.

Dat online shoppen gemakkelijk is, hoeven wij u niet te vertellen. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigd raakt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering op uw Card.

U heeft tot 21 dagen de tijd om een openstaand saldo op uw Card af te lossen. In Mijn ICS en de ICS App heeft u altijd een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen.

Vraag de Mastercard vandaag nog aan

Slechts € 29,95 per jaar

Mastercard aanvragen

Onze Premium Cards

Met de Mastercard Gold heeft u de luxe van vele extra's. Zo zijn vrijwel al uw aankopen 365 dagen verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging. Ook kost een Extra Card slechts € 5,- voor uw partner of volwassen gezinslid!

Met de Mastercard Black kiest u voor de meest exclusieve Mastercard. En voor bijzondere privileges en persoonlijke assistentie op ongeëvenaard niveau. Zo krijg u toegang tot meer dan 1.000 Airport Lounges.

ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar

Vragen?

ICS is 7 dagen per week, 24 uur per dag telefonisch bereikbaar voor spoedeisende vragen, bijvoorbeeld bij verlies of diefstal van uw creditcard. Voor minder urgente vragen staan wij u graag tijdens kantooruren te woord.

Bel 020 - 6 600 002

Ga naar service en contact

Gegarandeerd excellente service

De klantenservice van ICS draagt het ITO Kwaliteitskeurmerk. Dit keurmerk garandeert u uitstekende bereikbaarheid en klantvriendelijkheid. Klanten beoordelen de service van ICS met een 8,1.

Meer over ICS

Inzicht in uw uitgaven

Met de ICS App op uw smartphone of tablet heeft u een duidelijk overzicht van al uw transacties.

Meer over de ICS App