Veelgestelde vragen

Is betalen met mijn Mastercard veilig?

ICS houdt 24/7 de betalingen bij die met uw creditcard gedaan worden. Als wij vermoeden dat een betaling verdacht is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Is online betalen met mijn Mastercard veilig?

Naast de extra beveiliging door de Mastercard ID Check, heeft u als Mastercard Card-houder Aflevergarantie. Als een artikel dat u via internet heeft gekocht niet wordt afgeleverd, draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen.

Bekijk de voorwaarden

Wat is Mastercard ID Check?

Mastercard ID Check is een extra beveiligingsmaatregel voor betalingen via internet. U kunt hiermee te maken krijgen, als u een online aankoop doet. U ontvangt dan een verzoek om uw persoonlijke (3D Secure) wachtwoord in te voeren en ontvangt hierna een sms met code. Heeft u de app? Dan gebruikt u alleen de optie 'Opdracht goedkeuren' voor het afronden van een betaling. U hoeft dus geen wachtwoord meer te onthouden, dat is nog gemakkelijker.

Wat is de CVC2-code?

De Card Validation Code (CVC2) is een veiligheidscode achterop uw Mastercard. Deze code vermindert het risico op fraude bij telefonische en online transacties. Controleer altijd of bij uw aankopen naar deze code gevraagd wordt. Lees verder

Wat doet International Card Services om creditcardfraude te voorkomen?

ICS houdt 24/7 de betalingen bij die met uw creditcard gedaan worden. Als wij vermoeden dat een betaling verdacht is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Zorg er daarom voor dat ICS uw juiste mobiele nummer en e-mailadres heeft.