Veelgestelde vragen

Is betalen met mijn Mastercard veilig?

ICS houdt 24/7 de betalingen bij die met uw creditcard gedaan worden. Als wij serieuze vermoedens hebben dat een betaling verdacht is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om dit te verifiëren.

Is online betalen met mijn Mastercard veilig?

Naast de extra beveiliging door de Mastercard Secure Code, heeft u als Mastercard Card-houder standaard Internetgarantie en Aflevergarantie*. Als een artikel dat u via internet heeft gekocht niet wordt afgeleverd, draaien wij de betaling terug en hoeft u niets te betalen. Met onze Internetgarantie krijgt u uw geld terug als blijkt dat fraude is gepleegd met uw creditcard.

* Bekijk de voorwaarden

Wat is Mastercard Secure Code?

Online betalen is veiliger met Mastercard SecureCode. Met uw Mastercard SecureCode doet u aankopen met een extra wachtwoord of e-Code. Niemand kan op deze manier online betalen met uw creditcard zonder uw toestemming.

Wat is de CVC2-code?

De Card Validation Code (CVC2) is een veiligheidscode achterop uw Mastercard. Deze code vermindert het risico op fraude bij telefonische en online transacties. Controleer altijd of bij uw aankopen naar deze code gevraagd wordt. Lees verder

Wat doet International Card Services om creditcardfraude te voorkomen?

ICS houdt 24/7 de betalingen bij die met uw creditcard gedaan worden. Als wij serieuze vermoedens hebben dat een betaling verdacht is, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op om dit te controleren. Zorg er daarom voor dat ICS uw juiste mobiele nummer en e-mailadres heeft.