Veelgestelde vragen

Wat kost een Mastercard?

Voor het gebruik van de Mastercard Classic betaalt u € 20,- per jaar. Een extra creditcard (Extra Card) voor een partner of gezinslid kost € 17,50 per jaar.

De jaarlijkse Card-bijdrage van de Mastercard Gold is € 32,50. Voor de Extra Card betaalt u geen jaarlijkse Card-bijdrage. De Mastercard Black kost € 204,- per jaar en de Extra Card is € 124,-.
Als u binnen 21 dagen uw aankopen terugbetaalt aan ICS, betaalt u geen rente. Heeft u een positief saldo, dan ontvangt u rente.

Vanaf 4/1/2021 wijzigen de kosten van de Mastercard Classic naar € 26,- per jaar en voor een Extra Card naar € 20,-. De kosten van een Mastercard Gold wijzigen naar € 37,50 en voor een Extra Card naar € 5,00.

Wat is de rente bij een positief saldo?

U kunt ook geld storten op uw creditcard. Bij een spaarsaldo van meer dan € 500,- op uw Card ontvangt u spaarrente over het totale spaarsaldo. Het maximale positieve saldo waarover wij rente vergoeden is € 1.000.000,-. ICS keert een rente uit van 0,01% per jaar.

Wat is de rente bij een negatief saldo?

Iedere maand ontvangt u een (online) rekeningoverzicht van ICS. Als u een Gespreid Betalen Faciliteit heeft op uw creditcard, betaalt u in termijnen uw openstaande saldo terug. U betaalt dan wel een rente van 10% (effectief op jaarbasis). Betaalt u het openstaande saldo binnen 21 dagen na ontvangst van uw rekeningoverzicht terug, dan hoeft u géén rente te betalen.