Voordelig parkeren

Yellowbrick

Dankzij de samenwerking tussen Yellowbrick en ICS kunt u als Mastercard-houder voordelig bricken. Bricken is het starten en stoppen van de parkeertijd met uw mobiele telefoon of app. Het starten en stoppen van de eerste 10 parkeertransacties is gratis (normaal € 0,32 per transactie). Daarna betaalt u voor het starten en stoppen € 0,27 in plaats van € 0,32. Bricken kan al in meer dan 100 steden in Nederland. Wilt u ook voordelig parkeren? Vraag dan direct de Mastercard aan.

Meer voordelen van de Mastercards

Met een Mastercard Classic heeft u altijd de juiste valuta op zak. Want u kunt wereldwijd op 27 miljoen adressen betalen met uw Card. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations.

Uw Mastercard in het buitenland

Vrijwel alle aankopen die u met uw Mastercard doet, zijn automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

Verzekeringen op uw creditcard

Maandelijks ontvangt u van ICS een online rekeningoverzicht. Uw openstaande saldo kunt u in een keer terugbetalen of in termijnen. Lost u binnen 21 dagen af, dan betaalt u geen rente. Direct inzicht heeft u via Mijn ICS of de ICS App.

Inzicht en aflossen