Maakt u gebruik van onze website , dan gaat u akkoord met deze cookies. Akkoord

Voordelig parkeren

Yellowbrick

Dankzij de samenwerking tussen Yellowbrick en ICS kunt u als MasterCard-houder voordelig bricken. Bricken is het starten en stoppen van de parkeertijd met uw mobiele telefoon of app. Het starten en stoppen van de eerste 10 parkeertransacties is gratis. (normaal € 0,32 per transactie) en na de eerste 10 parkeertransacties, zijn de kosten bij het starten en stoppen € 0,27 in plaats van € 0,32. Bricken kan al in meer dan 100 steden in Nederland. Wilt u ook voordelig parkeren, vraag dan direct de MasterCard aan.

MasterCard aanvragen Meer informatie

Meer voordelen van de MasterCards

Wereldwijd gemak

Wereldwijd kunt u op 27 miljoen adressen met uw MasterCard Classic betalen. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations; u heeft altijd de juiste valuta op zak.

Verzekeringen

Vrijwel alle aankopen die u met uw MasterCard doet, zijn allemaal automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

Betalen en altijd controle

Maandelijks ontvangt u van ICS een online rekeningoverzicht. U kunt uw openstaand saldo in een keer terugbetalen of kiezen voor betaling in termijnen. Bij aflossing binnen 21 dagen betaalt u geen rente. Direct inzicht heeft u via Mijn ICS of de ICS App.