Eenvoudig online aanvragen

Een Mastercard aanvragen duurt slechts 5 minuten. U vult het online aanvraagformulier in en wij doen de rest. Houd bij het invullen uw loonstrook en gegevens over uw woonlasten bij de hand.

Waar moet ik rekening mee houden?

Voorwaarden

U kunt een Mastercard aanvragen als u:

  • minimaal 18 jaar bent
  • in Nederland woont
  • een geldig Nederlands identiteitsbewijs heeft of een verblijfsvergunning voor onbepaalde tijd
  • een netto maandinkomen heeft van minimaal € 1.150,-
  • een (mobiel) telefoonnummer heeft
  • geen negatieve BKR-registratie heeft

Toetsing BKR

ICS is aangesloten bij het Bureau Krediet Registratie (BKR). Als u een Mastercard aanvraagt, zijn wij verplicht u te toetsen bij het BKR.

Student?

Ook studenten kunnen bij ICS een Mastercard aanvragen. Vul bij het aanvraagformulier de borgstellingverklaring in en stuur deze ondertekend op.

Meer voordelen van de Mastercards

Dat online shoppen gemakkelijk is, hoeven wij u niet te vertellen. Maar wat als uw pakketje niet aankomt? Of na ontvangst beschadigt? Dan kunt u terugvallen op de Aflevergarantie en Aankoopverzekering op uw Card.

Vrijwel alle aankopen die u met uw Mastercard doet, zijn automatisch verzekerd tegen verlies, schade en diefstal. Ook krijgt u Aanvullende Reisverzekeringen met uw creditcard.

U heeft tot 21 dagen de tijd om een openstaand saldo op uw Card af te lossen. In Mijn ICS en de ICS App heeft u altijd een compleet overzicht van al uw rekeningen en betalingen.