Wij gebruiken cookies om u nog beter van dienst te kunnen zijn. Bezoekt u onze website, dan gaat u akkoord met deze cookies.
Melding verbergen

Mijn MasterCard Classic

Wat kan ik ermee?

De MasterCard Classic

Een grenzeloze en voordelige creditcard voor mensen met plannen.  

Royale bestedingsruimte, wereldwijd betalen

Met een bestedingsruimte van € 2.500,- kunt u alle kanten op. Een reis en een hotel boeken, een auto reserveren, online aankopen doen, met uw MasterCard Classic regelt u het.

Wereldwijd kunt u op 27 miljoen adressen met u MasterCard Classic betalen. In winkels, restaurants, hotels en bij benzinestations; u heeft altijd de juiste valuta op zak. Geld opnemen doet u met uw pincode bij ruim 1 miljoen geldautomaten en aan de balie van een groot aantal banken.

Veilig online betalen

Met uw MasterCard Classic is online afrekenen eenvoudig én veilig door de unieke garanties en extra beveiliging.

MasterCard SecureCode

  • De MasterCard SecureCode is een extra beveiliging. Met uw persoonlijke wachtwoord betaalt u veilig online met uw MasterCard Classic. Steeds meer internetwinkels in binnen- en buitenland vragen om uw MasterCard SecureCode. U herkent ze aan het logo.

Garanties

  • Koopt u iets via internet en komt het artikel niet aan, dan maken wij de transactie ongedaan. U krijgt uw geld terug en wij gaan op onderzoek uit. Naast deze Aflevergarantie bieden we u ook de Internetgarantie: vindt er een betaling plaats die u niet gedaan heeft, dan krijgt u onmiddellijk uw geld terug. Wij houden 24/7 het betalingsverkeer nauwlettend in de gaten en nemen bij verdachte transacties direct contact met u op.  

Gratis: uw aankopen verzekerd

Dat is een prettig idee: vrijwel alles wat u koopt en afrekent met uw MasterCard Classic is een halfjaar gratis verzekerd tegen verlies, diefstal en beschadiging.

Bekijk de voorwaarden

Gratis: Aanvullende Reisverzekeringen

Zo gaat u met een gerust hart op reis: als er iets misgaat tijdens de buitenlandse vakantie die u geboekt heeft met uw MasterCard Classic, bent u verzekerd tegen onverwachte kosten. Een uitkomst als u te maken krijgt met vertragingen, bagage die niet (op tijd) aankomt, een ongeval tijdens uw reis of wanneer u een beroep moet doen op hulpverleners.

Bekijk de voorwaarden

Waar u ook bent, wij zijn 24/7 bereikbaar

Gegarandeerd Excellente Service

Bankonafhankelijk